12 Ocak 2007

Hindistancevizli Tavuk



Hindistancevizli tavuk tarifini forumda gordum. Her zaman tatlilarda kullandigimiz hindistancevizinin tavukla nasil olacagini merak ettim ve denedim. Citir citir, guzel oldu. Bir degisiklik yapip farkli bir lezzet denemek isterseniz tarifi burada.

8 yorum:

Hesna dedi ki...

Merhaba
çok güzel görünüyor eline sağlık.

hesna
www.mordeniz.blogspot.com

yemek dedi ki...

Görüntü muhteşem,ellerine sağlık Hindistan cevizi nasıl bir tat verdi acaba?

Ayşenur dedi ki...

Hesna,
Tesekkurler.
Lavantin,
Kizarmis hindistancevizi guzel oluyor, citir citir bir katman oluyor tavugun disinda. Sonra yeniden hindistancevizine batiriliyor ya, o kismi sizin damak zevkinize birakiyorum. Cunku bildigimiz hindistancevizi tadi geliyor:) Bir parca tavukta ikinci asamayi deneyip ona gore karar vermek daha iyi olur. Denersen yorumunu bekliyorum.

SEDA dedi ki...

Çok değişik geldi en kısa zamanda deniyeceğim ama senin de bahsettiğin gibi sanırım ikinci kez hindistan cevizine bulamamak daha iyi olacaktır.Gerçi o da görüntü olarak ayrı bir güzellik vermiş.Ellerine sağlık.

seda
tarifname.blogspot.com

umran dedi ki...

ellerine saglik aysenurcum.

Adsız dedi ki...

merhaba, hindistancevizli tavuk ne ilginç bir tarif... görünce çok şaşırdım... Hayal bile etmemiştim. Şahane görünüyor. Tadı nasıl acaba ...

cesaret edip denemek istiyorum bakalım :D

sevgiler

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor..Selam ve sevgiler :)

Ayşenur dedi ki...

Seda,
Haklisin, hindistancevizine tekrar bulayinca daha guzel gorunuyor. Sen yine de bir dene istersen. Belki tadi hosuna gider.
Umran,
Tesekkur ederim. Seni yeniden burada gormek guzel.
Zerrin,
Bir denemelisin, citir citir cok hos oluyor.
Serinmavi,
Tesekkurler.